UPSIDEDOWN ar TRENDY vienguba vaikiška kepurė BUBOO pats pirmas ir jau vizitine kortele tapęs modeliukas. Atpažįstamas iš tolo, be, kurio neįsivaizduojamas nei vienas pavasaris ir vasara. Šią kepurytę būtina turėti savo garderobe, keliaujant į šiltesnius kraštus ir kasdien aktyviai laiką leidžiant lauke. Jei atvirai, jau bėga 10-ti metai, mes vis bandome sukurti kažką, kuo pakeisti šį modelį, bet niekaip nepavyksta. Buvo sudėtinga rasti siuvyklą, kuri turėtų visus įrengimus ir sugebėtų nepriekaištingai pasiūti šį iš pažiūros nesudėtingą komplektuką! Kam nepatinka išvirkščios siūlės - patariu rinktis modeliuką TRENDY (tas pats audinys, dydžiai, funkcionalumas). Dydžiai nuo 0d. (naujagimiai) - 4d.(seneliai).

Ypatingai tamprus, lengvas, kvėpuojantis audinys ir patentuotas atpažįstamas dizainas. Spalvų įvairovė, derančios UPSIDEDOWN kaklaskarės ir jau didesnės skaros TRENDY, dydžiai nuo naujagimių net iki stilingų senelių. 

Rekomenduojamas sezonas: vasara (tobula pajūrio orams), šiltesnis pavasaris, o kiti mėgsta ją nešioti dėl stiliuko ar po sporto.



Kepurė puikiai pasislepia po šalmu, su ja neprakaituojama. Ir svarbiausia, jog dėl lengvumo ir tamprumo ji nejuntama ant galvytės!!!! Todėl net nemėgstančių nešioti  kepurių vaikų tėvai dėkoja mums: „ vaikas net namie nenusiėmė jos, net nepastebėjo, kad yra - ačiū Jums ir nenustokite kurti ″ 

O aš tik ir girdžiu: šios kepurės neįmanoma išaugti ir sunešioti. Ji mylimiausia ir nepakeičiama!

Kam nepatinka išvirkščios siūlės, patariu rinktis modeliuką TRENDY (tas pats audinys, dydžiai, funkcionalumas).

Dydžiai nuo 0d. (naujagimiai) - 4d. (seneliai).



Vaikiška kepurė BEAR


BEAR žaisminga meškutė su ausytėmis ar stilinga  TRENDY be ausyčių.

Standesnio, labai tampraus Rib audinuko BUBOO vaikiška kepurė. Galima rinktis iš populiariausių spalvų įvairovės.  Kartu derančios UPSIDEDOWN kaklaskarės ir skaros TRENDY . BEAR ir TRENDY vaikiškos kepurės auga kartu su Jūsų mylimiausiu, nes atsilenkia reguliuojamu atvartuku dvigubai ant ausyčių. Kitaip tariant - ir vėl neišaugama kepurė! 

BEAR ir TRENDY kepurių modeliai didinti, todėl dydžiai nuo 00d. (atitinka UPSIDEDOWN 0d.) iki 3d. (3d. pats didžiausias paaugliams bei suaugusiems).





Vaikiška vasarinė kepurė BEAR nuo saulės su raišteliais

Galima rinktis iš dviejų skirtingų natūralių audinių - minkštinto lino arba medvilnės. Šios vaikiškos kepurės nuo saulės - ištobulintos iki siūlelių, apgalvota kiekviena detalė.  Reguliuojamų raištelių dėka - kepurė puikiai laikosi ant galvytės.

Maksimali apsauga nuo saulės: snapelis bei kaklo bei ausyčių apsauga. Nugaroje raišteliu reguliuojamas dydis, kad kepurė būtų patogi ir augtų kartu su vaiku (pvz. 1d. tinkamas nuo 6 mėn iki 6 m.).

Taip pat galima rinktis TRENDY kepurės modelį - be ausyčių.


Vaikiška kepurė BEAR



Mergaičių skrybėlė HAT vasarai su šilkiniais kaspinais

Jei Jūs ieškote įspūdingos skrybėlės savo mažajai princesei, tai bus puikus pasirinkimas!

Skrybėlės HAT platūs kraštai padės apsaugoti veiduką ir kaklą nuo saulės spindulių. O dviejų sluoksnių audinys suteiks dar didesnę apsaugą. Skrybėlė dekoruota spalvingomis plačiomis šilkinėmis juostelėmis, kurias galima įvairiais būdais perrišti pagal Jūsų vaiko nuotaiką ar aprangą.

Net neabejokit, jog ši nuostabi mergaitiška kepurė nuo saulės privers ne vieną atsisukti.



Mergaičių kepurė su kaspinu ir tinkliuku FASHIONISTA

FASHIONISTA – visiška „bomba“ tapusi kepurė madingoms mergaitėms. Aukščiausios mados Milane, Paryžiuje, New Yorke ir tt. Runaway matytas pats tikriausias vualis nugulė ir ant mūsų kepuryčių ištikimoms fashionistėms! Šią dizaino idėją ne kartą buvo bandyta atkartoti rinkoje atsiradant daug šio modelio padirbinių. Bet tikros fashionistės renkasi originalus!

Derinamos su to paties audinio movomis, skaromis TRENDY ar UPSIDEDOWN kaklaskarėmis.

Kepurės FASHIONISTA audinys tamprus Rib, dvigubai atsilenkia ant ausyčių – taip auga kartu su Jūsų mylimiausia.

Rekomenduojamas sezonas: pavasaris, vasara, ruduo.

Šis modelis didintas, taigi dydžiai 0-3.

Beje, Jūsų prašymu sukūrėme FASHIONISTA ir be vualio.


 


VISOS PREKĖS lentynose. Džiaukimės vasara kartu! RINKTIS


TOP mūsų rekomenduojami vaikiškų kepurių modeliai VASARAI:

  1. UPSIDEDOWN ar TRENDY vienguba plona trikotažinė kepurė, derinama su kaklaskare ar skara;
  2. BEAR / TRENDY vienguba, derinama su kaklaskare ar skara;
  3. VASARINĖ KEPURĖ vaikiška nuo saulės su raišteliais lininės ir medvilninės: su raišteliais, kaklo ir veido apsaugėlėmis.
  4. Vaikiška skrybėlė HAT su kaspinais: lininė ar medvilninė;
  5. Bombinė FASHIONISTA, derinama su kaklaskare, skara ar nepamainoma MOVA.