Nežinau kaip jums, man vasara prabėgo nejučiom. Nors šie mokslo metai visus pasitinka su naujais iššūkiais ir netgi nepatogumais, visgi savo darželinukus ir mokyklinukus rytais išlydime į ugdymo įstaigas. Tuo tarpu aš vis dažniau sulaukiu Jūsų klausimų: kokią vaikišką kepurę rinktis rudenėliui? Kaip išsirinkti pačią geriausią?



Suprantu nuoširdų tėvų rūpestį – savo mylimukams mes visuomet norime geriausio. Tačiau ypač akyli tampame tuomet, kai žinome, jog darželyje ar mokykloje nebūsime šalia, tad ir galvos apdangalas turi būti parinktas toks, kuris bus ne tik gražus ir patiks mažajam stileivai. Dar svarbiau tampa, kad rudeninę kepurę vaikui būtų paprasta užsidėti pačiam, kad ji patogiai laikytųsi ant galvos, saugotų ausytes, o gal ir kakliuką. Kaip teisingai pastebėjo viena mūsų klienčių, „Juk tai ne tik kepurytė, aprangos ir stiliaus detalė, kurią dėvime bene kasdien visur ir visada – tai ir garantas, kad vaikai bus prižiūrėti ir nesušalę!“ 


vaikiška kepurė rudeniui


Puikiai suprantu, kad įėjus į www.buboo.lt ir radus didžiulį patogių vaikiškų kepurių pasirinkimą, dažnas mūsų svečias pagalvoja: „kaipgi išrinkti būtent mano ir mano atžalos lūkesčius geriausiai atitinkantį gaminį?“




Jau septynerius metus kiekvieną BUBOO modelį kuriu ir iki tobulumo testuoju pati su savo šeimynėle, todėl visada esu pasirengusi atsakyti į visus Jūsų klausimus, Jums patarti ir padėti išsirinkti.




Rudeninės vaikiškos kepurės, šalmukai, kaklaskarės ir skaros, kurios saugos Jūsų darželinuką ar mokyklėlę lankantį vaiką nuo rudeninio vėjo ar žvarbaus rytinio šaltuko. Kiekvieną jų straipsnyje pristatysiu ir išsamiai aptarsiu atskirai. Atskleisiu ir ką renkasi mano šeima. 



Taip pat išduosiu paslaptį – nors paprastai kalbu ir orientuojuosi į mūsų mažuosius, nepamirštu ir mūsų, suaugusiųjų. Todėl netrukus pristatysiu naujus vyriškų bei moteriškų kepurių modelius.


rudeninė vaikiška kepurė į mokyklą



„AUKŠTYN KOJOM“ – populiariausios mūsų kepurės


Modelis UPSIDEDOWN 2bl  – dvipusė kepurė, vienas pirmųjų ir klientų be galo pamiltas modeliukas. Ypatingas, visiškai tamprus, lengvas, „kvėpuojantis“ audinys ir užpatentuotas atpažįstamas dizainas. Iš tiesių čia susiūtos 2 kepurytės – taip išgauname dviejų sluoksnių, dvipusį grožį. Prie šio galvos apdangalo tobulai derės UPSIDEDOWN kaklaskarės bei didesnės TRENDY skaros. Pasak mūsų klientų, šios kepurės neįmanoma išaugti ir sunešioti – ji tampa mylimiausiu ir nepakeičiamu aksesuaru! 


UPSIDEDOWN 2bl modelio kepures rasite paspaudę šią nuorodą.


rudeninė vaikiška kepurė į mokyklą


FASHIONISTA – Buboo hitas, pritrenkęs net suaugusius


FASHIONISTA – tai visiška stilaus „bomba“ tapusi kepurė su kaspinu. Žinau, kad po mūsų sėkmės rinkoje atsirado daug padirbinių, bet tikros fashionistės renkasi originalus! Yra viengubų ir dvigubų modelių. Audinys – tamprus Rib, ant ausyčių atsilenkiantis ir dvigubas, tad tikrai gerai saugantis nuo šalčio ir vėjo.


FASHIONISTA modelio kepures rasite paspaudę šią nuorodą.


rudeninė vaikiška kepurė į mokyklą


BEAR – žaismingiems ir mieliems meškiukams


Modelis BEAR ir BEAR dviguba – tai žaismingos kepurės su meškučio ausytėmis. Šiems modeliams buvo pasirinktas kiek standesnis Rib audinys. Prie šių kepurių puikiai dera UPSIDEDOWN kaklaskarės bei TRENDY skaros. Kaip ir dauguma mūsų kurtų modelių, ši kepurytė ant ausyčių atsilenkia dvigubai, taigi tinka pavasario, rudens ir net vasaros sezonams. Be to, augant vaikui galite reguliuoti atlenkimą ir kepurytė augs drauge! BEAR dviguba – ta pati BEAR kepurytė tik pasiūta 2 sluoksnių, taigi su atlenkimu ant ausyčių bus net 4 sluoksniai. Šią kepurytę nešiosime vėsų pavasarį, rudenį ir pavasarinę žiemą. Turimi dydžiai – nuo naujagimių iki suaugusiųjų.

 

Beje, mūsų šeimoje Izabelė į darželį renkasi būtent BEAR kepurę arba šalmuką. Tuo tarpu vyresnėlis Dovydas į mokyklą eina su UPSIDEDOWN 2bl kepure.


BEAR viengubas kepures rasite čia, o BEAR dvigubas kepures - čia


rudeninė vaikiška kepurė į mokyklą



Stilingosios Trendy 


Kepurė TRENDY – ieškantiems stilingos kepurės, bet nemėgstantiems ausyčių. Griežtesnis ir „trendiškesnis“ modeliukas. Tas pats audinys, modelis, išmatavimai kaip ir BEAR modeliuko, tik nėra ausyčių ir truputį prailginta kepurytė. Vienguba ir dviguba kaip BEAR, o komplektuke esančios kaklaskarės puikiai dera. Ši kepurytė idealiai apsaugos vėsų pavasarį, rudenį ir pavasarinę žiemą.stilingas paprastumas ir puikus pasirinkimas tiems, kurie galvos apdangaluose nemėgsta ausyčių, kaspinų ir kitų elementų. Kitaip tariant, tai griežtesnis ir „trendiškesnis“ modeliukas, kurio audinys, išmatavimai kaip ir BEAR kepurėse, tik čia nėra ausyčių ir šiek tiek prailgintas modelis. Šias, kaip ir BEAR kepures, galite rinktis viengubas arba dvigubas. Prie jų puikiai dera  komplektuke esančios kaklaskarės. Ši kepurytė idealiai apsaugos vėsų pavasarį, rudenį ir pavasarinę žiemą.


TRENDY viengubas kepures rasite čia, o TRENDY dvigubas kepures - čia.


rudeninė vaikiška kepurė į mokyklą




DROP – patiems mažiausiems


Na kaipgi nesukursi modelio, skirto mūsų patiems patiems mažiausiems lašeliams? DROP – tai rudeninė / žieminė kepurė vaikučiams, nuo gimimo iki trejų metų. Ji šiltutė, minkštutė, švelni, surišama raišteliais, tad su ja jūsų mažylis ne tik puikiai jausis, nesušals, bet ir nenutrauks kepurytės šalin. Šio modeliuko viršutiniam sluoksniui buvo pasirinkta minkštutė švelni moheros vilnelė. Tuo tarpu vidinis sluoksnis ir apvadėlis aplink veiduką pasiūti iš medvilnės.


DROP kepures rasite čia




ŠALMUKAS HELMET pavasaris / ruduo – kepurė ir šalikas viename 


Mano manymu,  lankančiam darželį mažyliui ar į mokyklą einančiam pradinukui – tai patogiausia pavasarinė/rudeninė kepurė. Ypač ji tinka tiems, kurie nemėgsta šaliko. O, kiek žinau, tokių vaikų – dauguma!

Daugelis mamų nerimauja, kad darželyje ar mokykloje niekas nesužiūrės tinkamai neužrišto šaliko, plikų ausų ar pakilusios į aukštumas kepurės. Šalmukas – atsakymas į visas šias problemas. Net gerai kalbėti dar nemokantis vaikas vienu ypu pats užsidės šalmuką ir jau bus pilnai pasiruošęs linksmybėms bei aplinkos tyrinėjimui lauke (patikrinta ne vieno vaiko)!


Šio modelio rekomenduojamas sezonas – pavasaris ir šiltas ruduo bei pavasarinė žiema. Šalmukus pasiuvome dvigubus: pamušalas ir apvadėlis aplink veiduką yra tamprios medvilnės, o viršui buvo pasirinkta plona viskozė su vilnele (visiškai švelni ir kvėpuojanti). Kaklas prailgintas ir platus. Nors įprastai šį modelį puošia žaismingos ausytės, tačiau nemėgstantiems jų pasiuvome ir šalmukus be ausyčių! Nesvarbu, kurį variantą pasirinksite, mano nuomone, tai ne šiaip patogus, tai tobulas rudeninis galvos apdangalas!


Vaikiškas rudeninis šalmukas HELMET pavasaris / ruduo rasite paspaudę nuorodą.


rudeninė vaikiška kepurė į mokyklą


ŠALMUKAS HELMET ruduo / žiema 


Modelis HELMET 2in1 rudeniniai / žieminiai šalmukai – šiltesnio audinio šalmukas. Rekomenduojamas sezonas ruduo / žiema. Šalmukas dvigubas: Viršutinis audinys: egipto vilna, mocheros vilna, alpakos vilna ir t.t. Labai švelni ir maloni, ir tikrai negraužia. Maža to - visuose šalmukuose pamušalas ir net apvadėlis aplink veiduką (!!!) yra tamprios medvilnės. Taigi, ištempus - vėl grižta į vietą.


Vaikiškus rudeninius žieminius šalmukus HELMET rasite paspaudę šią nuorodą:

 kaip pasirinkti patogiausią rudeninį / žieminį šalmuką


Vaikiškus rudeninius žieminius šalmukus HELMET rasite paspaudę šią nuorodą.


rudeninis žieminis šalmukas


Vaikiškas šalmukas FASHIONISTA


Negalite pasirinkti tarp mūsų stilingosios FASHIONISTA ir šalmuko HELMET? Jums ir nebūtina rinktis tarp fashioniostos stiliaus ir šalmuko privalumų, nes sukūrėme jų derinį. Vėlyvam rudeniui ir žiemai skirtas moheros vilnos FASHIONISTA šalmukas yra ir stilingas, ir patogus. Viršutinis jo sluoksnis šildys, nes jis pasiūtas iš minkštos bei švelnios moheros ir vilnos audinio, tuo tarpu pamušalas ir apvadėlis aplink veiduką yra tamprios medvilnės, kurią ištempus ji vėl grįžta į vietą ir buvusią formą.

 


Kalbant apie visus BUBOO šalmukus svarbu tai, kad jų kaklas yra pailgintas ir paplatintas. Tokį pasirinkimą lėmė tai, kad puikiai žinau, kaip vaikai nemėgsta jausti bet kokio aptempimo ar varžymo aplink kaklą. To rezultatas paprastai būna nuo galvos raunama kepurė.  Mūsų šalmukų niekas nelupa nuo galvos – atvirkščiai, su pasimėgavimu juos dėvi. Be to juos patogu užsidėti ir nusiimti netgi mažiukams, todėl Jums nereikės rūpintis ir jaudintis dėl vaiko nuogų ausų ar menkai užrišto šaliko.


Jei vis dar jaučiatės pasimetę ir neapsisprendžiate, kokią kepurę pasirinkti, galbūt jums padės ši Buboo kepurių savybių lentelė:



MODELIS


Dydžiai


Sudėtis

Deranti kaklaskarė arba skara


Komentarai


DROP 
ruduo/žiema

0-2


išorė: vilna(įvairi)/medvilnė


vidus: medvilnė/elastanas

Su raišteliais.Pamušalas - tampri medvilnė.


UPSIDEDOWN 2bl

0-5


medvilnė/elastanas


UPSIDEDOWN/

skara TRENDY
Dvigubai storesnė nei UPSIDEDOWN.Siūlės išorėje.

BEAR
TRENDY
FASHIONISTA
00-3


medvilnė/elastanas


UPSIDEDOWN/

skara TRENDY

Didinta, atvartukas neprisiūtas-reguliuojasi, kiek reikia pagal vaiką. Ant ausyčių dvigubai atsilenkia.


BEAR
TRENDY FASHIONISTA dviguba
00-3


medvilnė/elastanas


UPSIDEDOWN/

skara TRENDY

Didinta, atvartukas neprisiūtas-reguliuojasi, kiek reikia pagal vaiką. Ant ausyčių dvigubai atsilenkia.


HELMET šalmukas pavasaris/ruduo
0-3


išorė: viskozė/angora/elastanas

vidus: medvilnė/elastanas


nereikia

Kaklas prailgintas ir paplatintas - nereikia šaliko.
Pamušalas bei apvadėlis -  tampri medvilnė.
Labai švelni.


HELMET šalmukas ruduo/žiema
0-3


išorė: vilna(įvairi)/medvilnė


vidus: medvilnė/elastanas


nereikia

Kaklas prailgintas ir paplatintas - nereikia šaliko.
Pamušalas bei apvadėlis -  tampri medvilnė.
Labai švelni.


Ne veltui kalbėdama apie kepures nuolat paminiu prie jų derančias mūsų kaklaskares ir skaras.

Kaklaskarė UPSIDEDOWN – tai trikampio formos vienguba,  medvilninė kaklaskarė. Ji labai tampri, gerai išlaiko formą ir spalvą, taigi labai ilgai neišaugama ir ilgai dėvima. Puikiai dera su kepurėmis UPSIDEDOWN, BEAR, TRENDY, FASHIONISTA.

Kaklaskares UPSIDEDOWN rasite paspaudę šią nuorodą.


vaikiška kaklaskarė rudeniui


Skaros TRENDY ir FASHIONISTA

Keturkampės didelės skaros, kurias galima rišti ir nešioti įvairiais būdais. Labiau įprastas – perlenkus pusiau. FASHIONISTA modelio skarą puošia kutai. Norintiems minimalizmo pasiuvome TRENDY skaras, kurios neturi papildomų detalių.

Skaras TRENDY rasite paspaudę šią nuorodą, o skaras FASHIONISTA - šią.


vaikiška skara rudeniui



Populiariausių kepurių ir skarų modelių visad turime vietoje ir galime išsiųsti per kelias darbo dienas. Tad tikrai nereiks laukti norint pasipuošti čia ir dabar! Be to, siunčiame visame pasaulyje!  Tad jei jūsų artimieji išvykę toli nuo gimtinės – ne bėda, Buboo kepurės pasieks ir sušildys juos bet kuriame pasaulio kampelyje!



Visad kuriu su meile ir apgalvoju iki smulkiausių detalių kiekvieną savo kūrinį, kad būtų patogu ir džiugintų Jus ir Jūsų mylimiausius!

                                                                                               

                                                                                                        Su meile, Erika                 



Erika Buboo įkūrėja