Mane galite sekti instagrame @aistevosyle arba Facebook'e Mados reikalai


Esu ne kartą sakiusi, kad aksesuarai - turi didelę galią. Jie gali puikiai užbaigti Jūsų įvaizdį arba visiškai jį sugadinti. Su plaukų aksesuarais - ne išimtis. Todėl šiandien noriu su Jumis pasidalinti plaukų aksesuarų įžvalgomis šį sezoną.

1. Skarelės. Jos ir toliau labai madingos šį sezoną,vienspalvės, raštuotos , gėlėtos, 60- 70-ųjų printo . Nešiojamos taipat įvairiai:plaukuose vietoj gumelės, dengiančios visa galvą (visai kaip 60-aisiais) ar kaip lankelis.

2. Minkštos gumelės. Medžiaginės, pūstos, taipat įvairių spalvų ir raštų vis dar aktualios ir šį sezoną. Tokias taipat gamina ir Buboo.

3. Perlai. Segtukai dekoruoti perlais šį sezoną šiektiek traukiasi į šalį ir užleidžia vietą - lankeliaims su jais, gumelėms. Jie labai tiks romantiškiems įvaizdžiams užbaigti.

4. Apsukamos virvelės, kaspinai. Bus labai madinga šią vasarą rišti plaukus į arklio uodegą, apsukti ją (ne iki galo) plona, elastinga virvele, kuri gali būti įvairių spalvų. Atrodo įdomiai, išskirtinai, kitaip.

5. Lankeliai. Įvairių dydžių ir spalvų. Pūsti. Raštuoti. Kaip ir praeitą sezoną, taip ir šį, jie išlieka vieni iš populiariausių aksesuarų.

6. Juvelyrika plaukuose. Tiks drąsioms fashionistoms. Tai auksiniai, sidabriniai ar su swarovski kristalais, dekoruoti papuošalai, kurie segami į plaukus, vidury galvos.

7. Kaspinai. Standūs, surišami, atlasiniai, įvairių spalvų ir raštų. Jūsų fantazijos vaisius, kaip juos segėti.

8. Metaliniai segtukai. Ir kuo labiau matomi, tuo geriau. Bus segami galvos šone, kad būtų kuo labiau pastebimi.

Nuotraukos Pinterest ir Buboo.






Mane galite sekti instagrame @aistevosyle arba Facebook'e Mados reikalai