Mane galite sekti instagrame @aistevosyle arba Facebook'e Mados reikalai

1. Grandinės. Jos labai aktualios tiek ant kaklo, batų ar diržų. Jos puoš rankines taipat,pavyzdžiui, vietoje rankenos, arba kaip papildoma rankena.



2. Kutai. Rankinės su kutais labai tiks tiek prie kasdieninio mūsų įvaizdžio, tiek prie vakarinio.



3."Butelio" rankinės. Dizaineriams vis daugiau dėmesio skiriant tvariam dizainui, iškilo dar vienas klausimas - kaip mada gali padėti žmonėms gyventi sveikiau. Vienas iš būdų yra palengvinti visada turimą daugkartinio naudojimo vandens buteliuką su specialiu krepšiu! Fainiai .



4. Kailinės ir pliušinės rankinės. Toks materialas pasirodė praeitą sezoną ant paltų ir striukių, lygiai taipat jis apėmė visas rudens/žiemos 2020 - 2021 rankines, suteikdamas jaukumo mūsų aksesuarams.



5. Minkštos, dygsniuotos rankinės. Būtų nesąžininga kalbėti apie dygsniuotus krepšius kaip apie naują tendenciją , nes dygsniuota oda yra klasika. Skirtumas tik tas, kad šį sezoną dygsniavimas bus naudojamas ant super minkštos odos rankinių.



6. Micro rankinės. Jos vis dar bus on top. Gali būti nešiojamos kaip rankinės lūpdažiui įsidėti arba kaip įvaizdžio detalė. Taipat labai tiks derinti su kita, didesne rankine.



7. Vintažinės rankinės. Tai didelė, tarsi monetų piniginės dizaino rankinė, turinti magnetinį užsegimą viršuje.



8. Skirtingų spalvų atplaišų rankinės. Šį sezoną daugelis dizainerių stengėsi sumažinti savo kolekcijų ekologinius resursus, perkurdami audinių iškarpas iš senesnių kolekcijų. Koks rezultatas? Puikios rankinės, turinčios daug spalvingo, rankų darbo žavesio.



9. Suderintos spalvos. Dienos, kai rankinės buvo suderintos su jūsų batais jau seniai praėjo. Tačiau pasirodė nauja tendencija : savo rankinę galite suderinti su savo apranga! Bus labai madinga turėti rankinę, kuri pagaminta iš tos pačios medžiagos kaip ir jūsų drabužis.



10. Padidintos "delninės",kurios bus ir toliau nešiojamos po pažastim arba rankoje. Tai ne nauja tendencija, šio modelio rankinės populiarios patapo nuo praeito sezono.



11. Balno formos rankinė. Tai mažesnio dydžio rankinės, juodos arba rudos odos su ilgais diržais. Nešiokite ant peties arba kryžminkite.



12. Geometrinės formos. Nors klasikinės rankinės yra saugesnė investicija,visgi šį sezoną geometrinės rankinės priklausys nenugalimai avangardo madai.



13. Dėžutės formos rankinės. Jos yra tokios gan paprastos ir patogios formos, tačiau atrodo šiek tiek keistai. Man asmeniškai atspindi vintažinį žavesį.



14. Solidus kibirėlis. Šiuo metu atrodo, kad visi kibirėlio formos rankinių modeliai ilgą laiką išliks madingais. Prieš tai buvo minkšti, dabar - gaminami iš kietos odos. Unikali tendencija.



15. Žvilgančios rankinės. Tarsi šventei tinkama rankinė, tačiau puikiai tiks ir dienos metu prie kedų.



16. Rožės. Romantiški gėlių papuošimai ant rankinių. Jei ieškote kažko šiek tiek moteriškesnio, elegantiško ir brandesnio, pagalvokite apie vieną iš šių rankinių.



17. Aksomas. Jis vienas pagrindinių audinių šį sezoną ir skirtas ypač puošniems vakaro drabužiams. Ši prabangiai minkšta medžiaga taip pat puikiai tiks prie minkštų vakarinių suknelių.



18. Plunksnos. Nuostabios rankinės, dekoruotos spalvotomis plunksnomis bus nešiojamos tiek dienos, tiek vakaro metu.



19 Ovalas. Tai šiokia tokia klasika, kurią mes kartkartėmis mėgstam nešioti. Manau kiekviena fashionista turėtų į tokią rankine investuoti.



20. Riešo rankinės. Tai vakaro rankinės, kurios nereikalaus daug pastangų būti tinkamos dienos metu. Dizaineriai siūlo nuo ryškių, vejavaikiškų iki solidžių vakaro rankinių.



Nuotraukos Glowsly, @gretaj.shot.