Mane galite sekti instagrame @aistevosyle arba Facebook'e Mados reikalai

Kojinių ir sandalų combo, tipiškai asocijuojasi su juokingu tėčio ar senelio įvaizdžiu, kuomet atostogų metu jie dėvėjo kojines tam, kad po ilgų pasivaikščiojimų svetimomis miesto gatvėmis, sandalai "nenutrintų" pėdų. Dabar šis "ansamblis" - karščiausia mados tendencija,kuri laužo visas taisykles. Taigi ar mes pasiruošusios?

Visų pirma šis mados klyksmas gali būti keblus, sudėtingas ir tikrai ne kiekvienai priimtinas.

Taigi, kaip dėvėti kojines ir sandalus, kad neatrodytum kaip turistė?

1. Monochromija. Jei jums patinka kojinių ir sandalų idėja, bet šiektiek jaustumėtės nejaukiai juos dėvėdama, rinkitės juodas basutes ar žemapadžius sandalus ir tokios pat spalvos kojines, kad nebūtų kontrasto ir nekristų per daug aplinkiniams į akis.

2. Boho stilius. Šis romantiškas derinys, susideda iš žemakulnių basučių ir šviesios spalvos klojinių.  Derinkinkite gėlėtą  pastelinių spalvų suknelę su įdomiu švarku.

3. Platformų era. 90-ųjų stilius. Derinkinkite natūralios (artimas jūsų kojų spalvai) spalvos kojines su juodomis platformomis. Dėvėkite romantišką suknelę.

4.Raštai, užrašai, paveiksliukai. Tokio tipo kojines geriausia derinti su žemapadžiais arba "flatform" sandalais be jokių papildomų ir įsiminamų detalių. Tiks klasikiniai marškinėliai, džinsiniai šortai, "dad's" ar "mom's" džinsai.

5. Sportinės kojinės. Geriausia su aiškiai matomu gamintojo brand'u. Pvz Adidas, Nike, Vans ir t. t Tokias kojines nešiokite su sandalais, kurie turi dviejų eilių juostelių užsegimus ar labai aukštomis platformomis. Lai apatinė dalis būna pagrindinis įvaizdžio akcentas.  Prie tokios avalynės tinka neutralūs deriniai. Pvz : T formos marškinėliai,oversized džemperiai, švarkai džinsai, džinsiniai šortai, vienos spalvos sijonai, suknelės. Derinį užbaikite kibirėlio formos kepure (bucket hat).

Nuotraukos Pinterest, Asmeninis archyvas.